torsdag 24 juni 2010

Glad Midsommar


Så där nu var de sissta bröllopskläderna levererade till midsommar. Solen skiner och värmen är härlig. Lycka till med alla midsommarbröllop. Och ha en fantastisk sommar allihop.

Kerstin bland midsommar glada brudpar

fredag 4 juni 2010

Fotografering




Jag fick leka proffsfotograf en dag här i försommar solen. Som modell hade jag Sundsvalls OS hockeystjärna Erika Udén Johansson. Fantastisk modell. Jag hade jätte kul. Hon med hoppas jag. Hon blev uppvaktad av två lätt fryntliga män under dagen som bedyrad hennes skönhet och sjöng hennes lov. Det var det säkert fler som velat göra men hade inte lika mycket mod... och annat innanför västen. Vi roade i alla fall många där vi drog runt på Sundsvalls gator och torg med diverse brud och balklänningar. Alltid kul att bidra med lite glädje i vardagen.

Här kommer några smakprov från dagen.

Kerstin bland kameror och den karismatiska Erika

Studentbal




Nu syr vi för fullt till alla studentbaler. Balklänningar, trådar och nålar överallt. Om inte nålarna är slut förståss, så blev det en dag till Sundsvallsbalen. Alla nålar vi hade var redan uppnålade i klänningarna. Men Chefen löste det snabbt med en tur på stan.

Ingrid och Jane in action. Själv syns jag inte ens under alla kjollager. (eller var det så att jag var bakom kameran, ja vem vet). Kul med bal i alla fall. Massor av vackra glada studenter.

Hoppas ni får/fick en fantastisk kväll allihop.

Kerstin bland fållar och tråd